Acasă Transporturi speciale Transport marfă Închiriere macarale Portofoliu Contact
 
Heavy Transports

Divizia de Transporturi Speciale Agabaritice
Contactează-ne la +4 0745.608.783
contact@heavytransports.ro
transporturi speciale agabaritice international si intern in Romania
nici un transport agabaritic nu e prea greu pentru noi Formular cerere de ofertă
 
transport combina agricola belgia romania

Transport combină agricolă New Holland

Firma de transport agabaritic HEAVY TRANSPORTS a avut ocazia de a colabora cu un client ce avea de transportat o combină New Holland CR 9080 din Belgia (St-With) până în România (Vaslui).

Acest utilaj este de ultimă generație, fiind considerată cea mai productivă combină din lume. Combina este utilizată pentru recoltarea grâului și oferă agricultorilor o calitate superioară a boabelor și a paielor.


Combina New Holland CR 9080 are următoarele dimensiuni:
• lungime de 9 m
• lățime de 3,5 m
• înălțime de 3,90 m
• greutate de 20 t.

Cei aproximativ 2.200 km au fost efectuați într-o săptămână, traficul fiind deviat pe tot parcursul traseului, acesta desfășurându-se fără dificultăți sau probleme.

Combina a fost transportată cu un trailer agabaritic cu extindere laterală datorită lățimii considerabile, pentru ca utilajul să fie transportat în siguranță. Tot pentru a evita orice pericol, după urcarea combinei pe trailer, aceasta a fost bine ancorată.

«Deoarece profesionalismul este cuvântul ce ne definește, iar siguranța unui serviciu corect prestat este primordial pentru client, pentru fiecare transport întocmim polița generală de asigurare CMR în valoare de 2 milioane Euro. Astfel putem fi siguri că marfa dumneavoastră este în siguranță și nu suferiți pierderi.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și așteptăm noi provocări diversificate pe care să le onorăm cu excelență și profesionalism!»


Facebook


POLITICA COOKIEPOLITICA DE CONFIDENŢIALITATE
UE Uniunea Europeana Romania Anglia Germania Italia Olanda Austria Belgia Luxemburg

  20 de ani de experienta in transport agabaritic, transport marfa international, inchirieri macarale Portofoliu transporturi agabaritice speciale gabarit depasit Cere oferta transport agabaritic